Elements: The Awakening

game-image
* Detta spel är gratis och inga riktiga pengar eller priser kan vinnas.

Elements: The Awakening – bemästra de klassiska elementen

I Elements: The Awakening får du lära dig att hantera de fyra elementen jord, luft, vatten och eld. Lika viktiga som de fyra elementen är för spelets tema är också rymden och olika föremål hemmahörandes där. När du startar sloten så märker du snabbt detta, då de grafiska inslagen som dyker upp på skärmen inte liknar någon jordlig miljö vi är vana vid. Mystiska bergsformationer och en stor vulkan fylld med glödande lava är några saker som sticker ut. Även olika meteoriter, stenar samt en och annan rymdvarelse dyker upp.

Fullt av ljud och rörelse

Spelleverantören NetEnt, som ligger bakom Elements: The Awakening, är inga främlingar för att skapa slots med rymdtema. Just denna rymdslot kom ut år 2012 och går att spela på både dator och mobila enheter. 

Vid vinst i spelet kan du höra ett antal olika ljudeffekter. När resultatet visas upp och din vinst räknas så hörs ett tickande ljud, varpå en liten explosion hörs då de vinnande symbolerna plockas bort från spelplanen. Sloten har också många olika rörliga animationer som spelas upp vid vinster. Det är överlag inte många stilla stunder i Elements: The Awakening, då alla symboler kan ses göra små rörelser i väntan på att du ska snurra spelets hjul.