Jungle Spirit Slot

game-image
* Detta spel är gratis och inga riktiga pengar eller priser kan vinnas.

Känn kallet från vildmarken i Jungle Spirit Slot

Låt äventyret börja! I Jungle Spirit Slot får du möta vilda djungeldjur på en spelplan med det traditionella upplägget 5×3. Här finns björnar, kobror, krokodiler, tigrar och elefanter. Grafiken är suverän och skapar en härlig närvarokänsla. NetEnt släppte denna videoslot 2017 och sedan dess har djungeltrummorna mullrat på nätcasinon världen över. Jungle Spirit Slot är alltså en riktig klassiker.

Lås upp free spins med ditt andedjur

Du kan välja att spela som ett av fem andedjur i en spännande bonusfunktion i Jungle Spirit Slot. Det är den legendariska lotusblomman som låser upp den funktionen och du behöver få upp minst tre av dem på ett snurr för att trigga detta. De olika andarna påverkar spelet på olika sätt och ger dig olika många free spins. Detta är en funktion som gör spelet väldigt varierat.

En annan funktion som måste nämnas är det faktum att extra rader kan läggas till spelplanen så att du får ännu fler möjligheter till spännande äventyr i djungeln. Här finns också en bonus som innebär att fjärilar fladdrar över skärmen i en snygg animation. De gör så att slumpmässigt utvalda symboler kan expandera, så att dina vinstchanser ökar.