Serengeti Kings Slot

game-image
* Detta spel är gratis och inga riktiga pengar eller priser kan vinnas.

Lev ut dina safaridrömmar i Serengeti Kings Slot

Förbered dig på ett mäktigt äventyr när du kliver in i Serengeti Kings Slot. Här tas du på en safari genom Serengetis nationalpark i Tanzania och får stöta på en rad av parkens olika karaktärer. Vi talar då förstås om alla de fascinerande djur som har sin hemvist där – zebror, giraffer, lemurer och hyenor. Har du riktig tur kan du också få glimtar av lejon och pantrar. Dessa två djurarter är huvudpersoner i slotens två specialfunktioner. 

Vackra miljöer och fascinerande djur

Serengeti Kings Slot börjar med Lion Spins, vilket innebär att lejonsymboler samlas under dina 12 första spins. Därefter är det dags för Panther Spins, där alla pantersymboler som dyker upp under nästföljande 12 spins samlas. Efter att varje omgång spins är färdig så placeras de insamlade symbolerna ut på spelplanen och kan då skapa vinnande kombinationer.

Det finns många olika grafiska element och detaljer att upptäcka i Serengeti Kings Slot. Spelet har en vacker bakgrundsbild i målad stil som föreställer nationalparken fylld av grönskande träd, olika stenformationer och ett vattendrag. Även på spelets fem hjul kan du hitta saker att vila ögonen på, då de är fyllda av djursymboler och kreativa varianter av de traditionella kortvalörerna 10, J, Q, K och A.